Založ si blog

Politický manifest!

Za komunistov som nechodil voliť. Po tom prevrate som pár krát bol, a znova som sa na to vykašlal. Medzi tými politickými smradmi nie je nik, kto by si zaslúžil, aby som pre neho dral topánky cestou do volebnej miestnosti. Politici kradnú ako sa nikdy nekradlo. Sudcovia prepúšťajú vrahov, a zatvárajú obyčajných ľudí, čo sa dostali do problému ani nevedeli ako. Svojime rozhodnutiami urážajú všetkých slušných ľudí, ktorí v tomoto štáte žijú a platia dane!!! Policajti predávajú informácie mafiánom. Kukláči nosia kukly hlavne preto, aby ich pri zásahu nespoznal ich skutočný zamestnávateľ. Slovo DEMOKRACIA dnes znamená, že každý môže kradnúť koľko chce. Slovo SLOBODA znamená, že za to nikoho nezavrú.!!! A preto hovorím : DOSŤ BOLO DEMOKRACIE !!! Intelektuáli sa určite smejú, a pripomínajú že nič lepšie nie je. Ale nesmejte sa – ja to myslím vážne !!! Ešte ma niekto zhora nasere, a vystúpim s volebným programom, ktorý všetky politické zlodejské hovná spláchne tam, kam patria. Bohužiaľ – či našťastie – môj volebný program by bol radikálny. Obávam sa, že inak to nejde. DVA BODY by stačili. Aspoň si ich zapamätá každý debil. Aj politik.
PRVÝ : výstavba veľkej basy na ukrajinskej hranici.
DRUHÝ : zaplnenie tej basy zlodejskými politikmi, skorumpovanými sudcami, podnikateľskou elitou ktorá predražuje zakázky, úplatkárskymi právnikmi a policajtami spolupracujúcimi s mafiánmi. Markizácki moderátori by tam mohli chodiť nakrúcať smotánku. Sledovanosť by určite lámala rekordy. A aby sme ju zvýšili, mohli by sme zavretej smotánke dodať do basy neprisôsobivých rómov z východu. JOJka by tam potom mohla makrúcať aj dojímavé Skutočné príbehy – napríklad cigánmi znásilneného Jána S. Novozvolená vláda, prezident, poslanci všetkých parlamentov a zastupiteľstiev, každý kto má najakú funkciu, by tam musel chodiť na povinné exkurzie.
Samozrejme, nielen televízne stanice by profitovali. Okolo väznice by vyrástli hotely, aby rodiny politikov mali kde bývať, keď prídu za svojimi na návštevu. Tým by sa vytvorili nové pracovné príležitosti a rozvinul cestovný ruch. Väzni by dostali lopaty a krompáče a mohli by stavať diaľnice.
Verím, že môj Radikálny program. moja Strana radikálnej obnovy – SRO – by dokázala vyhrať voľby. Pomsta je Slovákom vlastná, plamenný prejav by ich chytil za srdce. Výysledkom by boli lacnejšie diaľnice, lepšie ceny za emisie, politická kultúra.
Však každý je kultúrny, keď vie, že musí byť …. A nik nebude kradnúť, keď bude vedieť a vidieť, čo ho čaká.

Snežný muž a učenlivý pes

22.11.2023

Jetyho veľmi hnevali turisti, ktorí neposlúchali žiadne príkazy ani zákazy. Chodili si, kade sa im zachcelo, trhali chránené rastliny a zvieratám kradli čučoriedky. Ale nemohol s tým nič robiť, pretože ľuďom sa vyhýbal. Keby ľudia zistili, že v Tatrách žije Snežný muž, určite by ho chytili a posadili za mreže v Zoologickej záhrade. A život za mrežami si nevedel [...]

Jety a mikulášsky večierok

19.11.2023

Jety mal rád chlad, zimu a studenú vodu. Nečudujte sa – Jety je predsa Snežný muž. Vo svojej jaskyni pod Gerlachovským štítom nemal žiadne kúrenie, zato mal poriadne vetranie. V zime rád chodil na dlhé prechádzky. Turistom sa vyhýbal, pretože sú otravní, lozia po celých Tatrách a všade rozhadzujú odpadky. Ale bol veľmi zvedavý, čo turisti robia, keď sú doma. [...]

Snežný muž a drzá turistka

17.11.2023

Jety mal rád dlhé prechádzky po tatranských chodníkoch. Ľudom sa vyhýbal, pretože sa nevedeli slušne správať. Boli všade, robili krik a nechávali za sebou hromadu odpadkov. Jetyho to veľmi hnevalo. Rozmýšľal, že by sa pridal k strážcom Tatranského národného parku. Drzým turistom by dával pokuty a zaháňal by ich späť na turistické chodníky. Ale potom sa dozvedel, [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

mirkoslav

mirkoslav.com - chlap v prechode :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 646259x
Priemerná čítanosť článkov: 11338x

Autor blogu

Kategórie