Založ si blog

Ako som chudol v nemocnici

Ach tá moja váha. Však nie je nejako hrozná, ale o dobrej postave sa vôbec nedá hovoriť. Viem že po dvoch deťoch už štíhly nebudem, ale predsa nemôžem vyzerať ako tuleň – tak sa o mne vyjadrila švagriná, keď videla fotky z dovolenky.

Leto skončilo, kosačku ktorá mi zabezpečovala dostatok pohybu som odparkoval, a začal som cvičiť. Hneď som dostal poriadnu svalovicu. Časom sa stratila, ale na jednom mieste akosi pretrvala. Vľavo v boku ma niečo vytrvalo tlačilo. A neprešlo to ani po dvoch týždňoch. Nevedel som čo s tým. S chorobami a doktormi nemám žiadne skúsenosti. Tak som sa šiel poradiť so švagrom, mal doma otvorenú fľašu whisky, a hlavne – on už bol dva razy u lekára. Po porade bolo jasné že pôjdem na komplexné vyšetrenie, a švagor mi tvrdil, že tam aj schudnem. Škodoradostne sa pri tom usmieval. Vybavil mi aj hospitalizáciu v nemocnici. A stále sa usmieval.

 

Už deň pred príchodom do nemocnice som sa mal iba ľahko stravovať. To sa mi páčilo, viem že tak by som sa mal stravovať stále. „Dobrý začiatok“ pomyslel som si. V nemocnici ma ubytovali, zobral som si nadštandartnú izbu, kde som mal sprchu a záchod iba pre seba. Vtedy som ešte netušil, aké výhodné je mať záchod len pre seba. Prišla sestrička. Zobrala mi krv, a oznámila mi, že pre vyšetrenia ktoré absolvujem ma musia prečistiť. Celý deň vraj nebudem jesť, zato budem veľa piť. Na stôl mi položila veľkú fľašu akejsi slanej vody : „budete z toho mať strašnú hnačku, tak sa veľmi nevzďaľujte od záchoda“. Keď to hovorila, škodoradostne sa usmievala.

„Dobre“ pomyslel som si. V záujme chudnutia som ju poslušne v stanovenom čase vypil. Účinok bol šialený. Netušil som, že toho môžem mať v sebe toľko, a to ešte po včerajšej  diétnej strave. Sedel som na záchode, a predstavoval som si, koľko asi schudnem, keď toto všetko skončí. Ale nič nekončilo, všetko sa len rozbiehalo. Večer prišla ďalšia sestrička. Na rukách mala gumené rukavice. Začal som tušiť niečo zlé. KLYSTÍR! Bože môj, však až taký štíhly byť nemusím… Ale šiel som s ňou. Strčila mi do zadku hadicu a napumpovala do mňa vodu. Vypúšťal som ju zo seba asi hodinu, hlava sa mi krútila, mal som pocit že zo mňa odpadáva 10 kíl tuku premeneného na mastnú vodu. Veľa nechýbalo, a odpadol by som celý.  Chudnutie je tak strašne ťažké…

 

Na druhý deň ráno sa pokračovalo. Prišli pre mňa dve mladé, pekné sestričky, a cez bludisko chodieb ma viedli na ďalšie vyšetrenie. Ordinácia bola nevľúdna, tmava, skoro strašidelná. Na plechovom stole som videl akési hadice. Doktor mlátil do klávesnice, zvuk sa v okachličkovanej ordinácii zlovestne ozýval. Sestrička si začala naťahovať gumené rukavice.

„Jedol ste niečo?“ spýtal sa doktor.

„Nejedol…“ dostal som zo seba.

„Tak sa na to pozrieme…“ povedal doktor.

Uložili ma na lehátko, dali náustok a cez ústa mi strčili do žalúdka hadicu, aby sa presvedčili, že som ich neklamal. Keby chceli, tak im to odprisahám, alebo podpíšem čestné prehlásenie, nemuseli ma takto trápiť.

Sestričky ma zaviedli na izbu, dali mi chvíľku aby som sa spamätal, a vzápätí ma zase brali preč. Dvere s nápisom CT sa otvorili, a sestričky ma strčili dnu. Tam si ma prevzali dvaja statní mladí muži. Na rukách mali gumené rukavice!!! Cítil som sa ako odsúdený na smrť. Povedali mi, ako ma sprznia : že do zadku mi …. ale však viete. Myslel som, že nič horšie už nebude. Mýlil som sa.

Keď tí dvaja so mnou skončili, sestričky ma zaviedli späť na izbu. Dali mi chvíľku aby som sa spamätal, a vzápätí ma zase brali preč. Cesta mi bola povedomá. Dievčiská sa škodoradostne usmievali, ale už som sa tomu nedivil. Pýtali sa, či sa nebojím, ale ja som sa tváril ako hrdina. Zase som skončil v zlovestnej okachličkovanej ordinácii. Sestrička mi začala vysvetľovať, čo sa bude diať. Ukazovala mi dlhočiznú čiernu hadicu, ale radšej som zatvoril oči, aby som ju nevidel. Lenže uši sa zatvoriť nedali, tak som si vypočul pochmúrne proroctvo na najbližšie minúty. Ordinácia mi už pripadala ako gestapácka mučiareň. Mengele si naťahoval gumené rukavice. O tých sa mi bude asi aj snívať. Mal som chuť povedať im, že nepotrebujem chudnúť, že mi je dobre aj takémuto pupkatému, ale sestrička ma už ukladala na stôl. Zatvoril som oči, a povedal si, že to nejako vydržím. Poviem vám – to sprznenie na CT – to bolo nič oproti tomuto. Nafúkol mi brucho a hadicu strčil až kdesi pod rebrá. Otvoril som ústa, a povedal takmer nepočuteľné „aaaauuuuu“. Ústa som pre istotu nechal otvorené, keby s hadicou pokračoval, aby mala kadiaľ vyjsť.

Keď ma sestričky doviedli na izbu, ľahol som si na posteľ, a rozmýšľal, či to chudnutie stojí za takéto trápenie. Bol som zničený hladom, hnačkou, vyšetreniami, predlaktie mám dopichané, o zadku ani nehovorím. Mám obavu, že už nikdy nebudem môcť pozerať porno, lebo keby som tam videl análny sex, mal by som z toho traumu.

Drobná výhoda všetkého bola, že doktori zistili, že až na nejaké drobnosti som v úplnom poriadku. Nevedia síce čo ma to tlačí v boku, ale isté je, že ten orgán čo ma bolí je úplne zdravý.

Tak to som rád.

 

 

 

 

 

 

 

 

Snežný muž a učenlivý pes

22.11.2023

Jetyho veľmi hnevali turisti, ktorí neposlúchali žiadne príkazy ani zákazy. Chodili si, kade sa im zachcelo, trhali chránené rastliny a zvieratám kradli čučoriedky. Ale nemohol s tým nič robiť, pretože ľuďom sa vyhýbal. Keby ľudia zistili, že v Tatrách žije Snežný muž, určite by ho chytili a posadili za mreže v Zoologickej záhrade. A život za mrežami si nevedel [...]

Jety a mikulášsky večierok

19.11.2023

Jety mal rád chlad, zimu a studenú vodu. Nečudujte sa – Jety je predsa Snežný muž. Vo svojej jaskyni pod Gerlachovským štítom nemal žiadne kúrenie, zato mal poriadne vetranie. V zime rád chodil na dlhé prechádzky. Turistom sa vyhýbal, pretože sú otravní, lozia po celých Tatrách a všade rozhadzujú odpadky. Ale bol veľmi zvedavý, čo turisti robia, keď sú doma. [...]

Snežný muž a drzá turistka

17.11.2023

Jety mal rád dlhé prechádzky po tatranských chodníkoch. Ľudom sa vyhýbal, pretože sa nevedeli slušne správať. Boli všade, robili krik a nechávali za sebou hromadu odpadkov. Jetyho to veľmi hnevalo. Rozmýšľal, že by sa pridal k strážcom Tatranského národného parku. Drzým turistom by dával pokuty a zaháňal by ich späť na turistické chodníky. Ale potom sa dozvedel, [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

mirkoslav

mirkoslav.com - chlap v prechode :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 645929x
Priemerná čítanosť článkov: 11332x

Autor blogu

Kategórie